Accesorii

 

ECRAN VERTICAL SENSIBIL LA ATINGERE

Datorită ecranului sensibil la atingere - asigură protecţie frontală şi laterala - şi a pedalei de control al ciclului, operatorul poate lucra cu ambele maini libere pentru incărcarea pieselor cu efort mai mic şi tensiune musculară mai redusă. Acesta dotare asigura o creştere a productivităţii cu 20%, in condiţii de securitate maximă. Uşile sunt articulate pe balamale si asigură un acces total pentru o schimbare rapidă si uşoară a sculei.

 

PROTECŢIE ELECTRONICĂ

Presele mecanice EMG pot fi dotate la cerere cu sistem de protecţie electronic, simplu sau programabil. Sistemul de protecţie programabil, controlează automat ciclul de pornire a presei după ce operatorul a efectuat un număr preprogramat de treceri (maxim 8), ale razelor sistemului de protecţie electronic. Această inovaţie asigură un maxim de siguranţă a lucrului in condiţiile unei creşteri mărite a productivitaţii presei.

 

CABINE INSONORIZANTE

Pentru reducerea semnificativă a nivelului de zgomot cu 15 pană la 18 dB, la cerere, presa mecanică EMG poate fi prevazută cu cabină insonorizantă. Ventilaţia cabinei cu un debit de aer de 1500 m3/h, este asigurată de un ventilator silenţios. Operatorul are acces la presă prin uşi articulate situate in faţa, in spatele si pe părţile laterale ale presei. Cabina insonorizantă este livrată pe un palet şi este gata de montaj.

 

DERULATOR-INDREPTĂTOR-ALIMENTATOR-DEBITATOR

La cerere, presa poate fi prevazută cu un sistem complet de alimentare cu bandă, livrabil impreună cu presa, gata de lucru.

  • derulator
  • indreptător (dispozitiv de indreptare bandă)
  • alimentator, debitator
 

ALTE ACCESORII

Lubrificare
 


Pot fi adoptate diferite metode de lubrefiere a benzii.
lubrifiere cu role
lubrifiere prin micropulverizare
Echipamentul este livrat instalat pe maşinăIndicator digital pentru deplasarea culisorului
 


Datorită indicatorului digital pentru deplasarea culisorului se caştigă timp şi se asigură precizie la reglarea punctului mort inferior.

Indicatorul digital permite afişarea forţei furnizate de presă şi oprirea presei in situaţia in care aceasta depaşeşte o valoare predefinită.Apăsător banda
EMG poate oferi o largă gamă de apăsătoare bandă
  • apăsătoare cu cauciuc
  • apăsătoare cu gaz (nitrogen)
  • apăsătoare pneumatice
produse standard sau in acord cu cerinţele clientului