Prese de 200 kg pentru parachimie, parfumerie, cosmetologie

Fabricat în întregime din oțel inoxidabil

Această serie de prese cu cremalieră și pinion a fost fabricată în întregime din oțel inoxidabil, acest echipament a fost realizat pentru un procesator de parfumuri pentru industria parfumurilor.
 
Aceste prese speciale sunt realizate într-o construcție foarte atentă, cu suduri exterioare decapate și pasivate și lustruire exterioară.

Oțelul inoxidabil utilizat pentru aceste prese cu cremalieră și pinion a fost validat cu clientul. Oțelul inoxidabil este solicitat de industria alimentară, farmaceutică, para-chimică și cosmetică din motive evidente de igienă, deoarece mediul de producție este supus unei curățări repetate și puternice pentru a evita contaminarea.

Locurile de proliferare patogenă se găsesc în crăpături și colțuri. Oțelul inoxidabil, un material inert, are o rugozitate superficială minimă și o capacitate de curățare ideală, fiind perfect rezistent la fenomenul de oxidare cunoscut sub numele de "rugină".

De asemenea, sectorul parfumeriei este supus unor cerințe stricte de igienă pentru a combate proliferarea microorganismelor și a altor agenți patogeni.

Caracteristicile acestui echipament sunt identice cu cele ale modelului de bază, presa de banc cu cremalieră și pinion 2HR, unul dintre cele mai bine vândute aparate ale mărcii EMG, proiectat și produs de mulți ani de compania LONG (74).