Maşini

Prese manuale

- Inalţimea liberă şi cursa reglabilă - Operare rapidă şi simplă - Investiţie mică

Prese pneumatice

- Reglaj rapid - Foarte bun raport calitate / preţ. - Ergonomia postului de lucru

Prese pentru marcare (cu impact)

- Furnizarea puterii este constantă, regulată şi precisă ori de câte ori este aplicată o forţa. - Forţa de impact reglabilă. - Dispozitiv antiefect dublă lovitură.

Prese mecanice

- Conform cu normele CE (trei atestări tip CE) - Reglarea rapidă a cursei şi a axului filetat - Robusteţe si fiabilitate a presei şi a componentelor sale - Mai multa siguranţă pentru creşterea productivităţii (ecran-protecţie)

Prese hidropneumatice

- Cilindrul funcţionează numai cu aer comprimat dar conţine şi un circuit hidraulic inchis. - Zece batiuri standard diferite si şasezeci cilindrii permit un număr mare de combinaţii. - Cursa totală de la 50 la 300 mm. - Cursa de lucru de la 6 la 60 mm.

Prese speciale

EMG PRESSES a propus echipamente speciale croite, adaptate perfect specificațiilor și constrângerilor de producție.
 


Prese recondiționate second hand

Oferim spre vânzare prese folosite, dar complet recondiționate în atelierele noastre, după demontare completă, revizuite și verificate, cu renovarea pieselor care pot prezenta uzură sau defecțiuni.

EMG PRESSES garantează aceste prese folosite, majoritatea fiind comercializate de la clienții noștri  și beneficiază de aceleași cerințe de performanță ca și echipamentele noi, având în același timp fiabilitatea pe termen lung pentru care este cunoscută marca.